Українські біженці можуть отримати по 5000 гривень: де можна отримати

Гарна новина для всіх громадян, які перебувать у Чехії: українські біженці зможуть отримати по 5000 грн. Кошти можна отримати за відкриття рахунків у банках. Річ у тім, що два чешські банки пропонують бонуси під час відкриття рахунків.

За такі дії громадяни зможуть отримати від 1000 до 3000 крон (від 1684 до 5053 грн) за використання карток ČSOB або Raiffeisenbank. Варто додати, що українці повинні мати дозвіл на проживання у країні. При відкритті карток в банкує Raiffeisenbank, клієнти зможуть отримати бонус у розмірі 500 крон (841 грн) на місяць протягом півроку. Для цього потрібно хоча б три рази провести транзакції карткою. Загалом, сума бонусів буде становити 3000 крон. 

Банк ČSOB надасть бонусів на суму 1000 крон при відкритті рахунку. Необхідно застрахувати свою платіжну картку та зайти в мобільний додаток ČSOB Smart протягом 30 днів. Клієнти після цього отримають бонус на новий обліковий запис у термін 30 квітня поточного року.

Крім того, раніше дана фінансова установа запровадила для громадян нашої країни пільгові умови. Наприклад, знімати з банкоматів кошти з українських карток без комісій.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.