Xiaomi 12S Ultra Concept за 43000 доларів та iPhone 14 Pro Max порівняли у «фотобитві»

Поряд із «звичайним» Xiaomi 12S Ultra торік компанія випустила модель 12S Ultra Concept за ціною $43 000. У ньому основний сенсор камери позбавлений об’єктива, а на задній панелі передбачено кріплення для зовнішньої оптики. Популярний техноблогер Mrwhosetheboss роздобув ексклюзивний смартфон і порівняв його можливості з iPhone 14 Pro Max.

 

Для тесту Xiaomi 12S Ultra Concept був обладнаний об’єктивом Leica M з апертурою f/1,4. Щоб його фокусна відстань відповідала можливостям конкурента, блогеру довелося використати не основну камеру iPhone 14 Pro Max, а портретну із трикратним зумом. Для тесту автор зробив кілька знімків у різних умовах. З кожним з них Xiaomi впорався краще: він захоплював більше світла, демонстрував «живіші» кольори та природно розмивав фон.

 

У числі мінусів 12S Ultra Concept разом із Leica M блогер зазначив обмежену фокусну відстань: якщо об’єкт знаходиться на відстані 20 м і далі, сфокусуватися на ньому не вийде. Крім того, за словами автора ролика, якщо людина може взяти з собою такий об’єктив для смартфона, то вона на 70% близька до того, щоб використовувати звичайний цифровий фотоапарат, що пропонує більш просунуті характеристики.

 

В результаті порівняння 12S Ultra Concept беззастережно переміг iPhone 14 Pro Max. Але придбати цей рідкісний смартфон Xiaomi дуже складно. За словами автора відео, у всьому світі існують лише три екземпляри цієї моделі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.