Vodafone приховує від українців бюджетні тарифи

Масу обурень в мережі викликало те, що мобільні оператори значно підняли ціни на свої послуги. Проте, мобільний оператор Vodafone нагадав про існування тарифу, який дешевший за 165 гривень.

“Чи є у вас більш дешевий тариф за 165грн на місяць? Чи варто пошукати в інших операторів? У вашому додатку показує лише дорожчі тарифи”, – зацікавились абоненти.

Vodafone додав, що бюджетні тарифи все ще є. Для цього потрібно звернутись до гарячої лінії аби отримати консультацію. Проте, в оператора є контрактний тариф Vodafone Red Turbo, який коштує всього 125 гривень на місяць. Але для нових абонентів буде діяти акція, за яких перших 6 місяців вартість буде становити по 100 грн/міс. Надається безлімітний інтернет та 1000 хвилин на всі номери.

В мережі супермаркеті «Сільпо» абоненти зможуть придбати пакет Yezzz, базова вартість якого становить 50 гривень. За дану ціну клієнти отримають дзвінки у роумінгу: вхідні дзвінки, вихідні дзвінки в Україну, на місцеві номери в країні перебування (за першу секудну розмови), за 120 грн вихідні дзвінки до інших країн світу, за 8 грн SMS та 100 Кб мобільного Інтернету за 30 гривень. Тарифна зона «Інші країни» коштуватиме 90 гривень та матиме таке ж наповнення.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.