Xiaomi представила навушники, розумний годинник і самокат із запасом ходу до 70 км

Після глобального релізу Xiaomi 13 відбулася презентація трьох інших новинок компанії: навушників Buds 4 Pro, розумного годинника Watch S1 Pro та електросамокату 4 Ultra. Xiaomi оголосила вартість пристроїв для глобального ринку та розкрила їх характеристики.

Buds 4 Pro оснащені 11-міліметровими драйверами та підтримують кодеки SBC, AAC та LHDC 4.0. Також навушники підтримують активне шумозаглушення до 48 дБ та трирівневий режим прозорості. Налаштувати ці параметри можна за допомогою програми Xiaomi

За якість голосових дзвінків відповідають три мікрофони та функція кісткової провідності. Вбудований шумодав здатний погасити шум вітру зі швидкістю до 9 м/с. Також виробник заявляє про можливість швидкого перемикання між двома пристроями, захист корпусу за стандартом IP54 та 38-годинної автономності разом із дозарядкою від кейсу. На своїх АКБ навушники здатні опрацювати до 9 годин.

 

Годинник Watch S1 Pro отримав круглий AMOLED-дисплей діаметром 1,47 дюйма та роздільною здатністю 480×480 пікселів. Годинник виконаний у металевій капсулі, захисне скло зроблено із сапфіру, а ремінець може бути каучуковим або шкіряним. Усередині встановлено датчики для відстеження сну, ЧСС та вмісту кисню в крові. Також S1 Pro оснащені GPS, визначають понад 100 видів фізичної активності, відстежують інтенсивність вправ, спалені калорії та підтримують 10 бігових тренувальних програм.

До того ж усередині є динамік для гучного зв’язку. За допомогою годинника можна використовувати гарнітуру для голосових дзвінків. Серед інших характеристик виробник виділяє Wi-Fi, NFC, водонепроникність (5 АТМ), бездротову зарядку та АКБ на 500 мАг. Акумулятора вистачає на 14 днів у режимі очікування та 10 днів при активному використанні.

Самокат Electric Scooter 4 Ultra оснащений двигуном-колесом потужністю 940 Вт з 10-дюймовими безкамерними шинами Xiaomi DuraGel із захистом від проколів. У швидкісному режимі S+ максимальна швидкість становить 25 км/год. Запас ходу вбирається у 70 км, а вантажопідйомність — 120 кг. Головна особливість самокату – подвійна підвіска, яка забезпечує плавність ходу та стійкість на нерівних дорогах.

Вартість навушників Xiaomi Buds 4 Pro складає €249, а годинника – €299. Самокат обійдеться у €999.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.