У абонентів Київстар залишилося три дні для переходу на найвигідніший тариф

Зараз багатьох абонентів цікавлять вигдіні тарифи. Адже останнім часом мобільні оператори значно підняли ціни на свої послуги. Тому, «Київстар» запропонував своїм абонентам за акцією придбати тариф: LOVE UA. Знижка та тариф буде доступна всього до 28 лютого. Адже з 1 березня абоненти вже не зможуть підключити тарифі. В пакеті доступні 12 ГБ 4G-інтернету, “Роумінг як вдома”, а також 1200 хвилин на всі мережі. Також абоненти можуть підключити  1 Суперсилу на вибір.

Тариф можеа придбати в спеціальних точках продажу, онлайн-магазині або застосунку мобілнього оператора. Придбавши тариф онлайн, ви можете заощадить, адже для пакету діє акція “Онлайн дешевшим”, а його ціна буде становити 130 грн.

Крім того, в пакеті LOVE UA абоненти можуть користуватись 15 Гб швидкісного 4G-інтернету, безлімітними по мережі та 150 хвилин на інші мобільні оператори по Україні та в наступних країнах: Італія, Польща, Чехія, Німеччина, Ізраїль, Узбекистан, Канада, США, Індія, Китай, Румунія, Іспанія, Молдова. Для абонентів також доступний роумінг у 27 країнах.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.