Xiaomi оновлює ще один старий смартфон до MIUI 14

Деякі моделі смартфонів виходять настільки вдалими та популярними, що виробник вирішується випустити їхнє перевидання. У 2019 році компанія Xiaomi та її дочірній підрозділ випустили народний апарат Xiaomi Redmi Note 8, який заслужив на кохання мільйонів користувачів по всьому світу.

 

Через два роки публіці представили трохи покращену версію Redmi Note 8 2021, яка отримала низку незначних апгрейдів. Сьогодні ж стало відомо, що смартфон переходить на свіжу та актуальну версію прошивки MIUI 14. Нова версія програмного забезпечення робить досить старий смартфон швидше, розумніше та ефективніше.

MIUI 14 привносить підвищення загальної продуктивності системи, покращує робочий стіл та екран блокування. Розробники додали нові шпалери і безліч нюансів по оптимізації роботи інтерфейсу користувача. Прошивка V14.0.1.0.TCUMIXM побудована на базі операційної системи Android 13, отже користувачі можуть розраховувати і на нові функції останньої версії “зеленого робота”. На першому етапі апдейт буде доступний учасникам програми тестування Pilot, після чого розпочнеться масове розгортання у Китаї та інших країнах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.