Офіційно анонсований новий смартфон для бідних Nokia C02

Сімейство смартфонів Nokia поповнила нова бюджетна модель Nokia C02. Її головними особливостями стали невеликі за мірками 2023 габарити, корпус з сертифікацією IP, а також полегшена версія Android, оптимізована для заліза початкового рівня.

Новинка побудована на базі неназваного чотириядерного процесора з тактовою частотою 1,4 ГГц, оснащений 2 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем об’ємом 32 ГБ (розширюється карткою microSD до 256 ГБ). За автономність смартфона, корпус якого захищений від пилу та вологи за стандартом IP52, відповідає акумулятор ємністю 3000 мАг. Заряджання здійснюється через порт micro-USB (потужність не більше 5 Вт).

Nokia C02 отримав 5,45-дюймовий дисплей з роздільною здатністю FWVGA+ (співвідношення сторін 18:9), 5-мегапіксельну тильну камеру та фронталку на 2 Мп. Набір інтерфейсів пристрою включає модулі Bluetooth 4.2 та Wi-Fi, а також 3,5-мм аудіороз’єм. Працює модель під керуванням Android 12 (Go Edition) — як запевняє виробник, оновлення безпеки доставлятимуться протягом двох років з дня релізу.

Дата презентації та ціна Nokia C02 будуть оголошені пізніше. За чутками, новинка коштуватиме менше ніж $100.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.