Київстар, Vodafone та lifecell різко урізали абонентам важливу послугу

Абонентам варто знати важливу новину: оператори ввели плату за роумінг в ЄС. Як ви знаєте, минулого року було скасовано платну, але у зв’язку з кризою компаніям довелось повернути тарифи. Тоді абоненти отримували повний обсяг гігабайтів за українською ціною. На початку року оператори оновили домовленості з європейськими компаніями, тож тепер діють виключно комерційні умови. Про нові тарифи на роумінг абонентам повідомили у SMS-повідомленнях.

Vodafone запропонував абонентам, які користуються бюджетним тарифом за 145 грн на місяць, доплатити 50 грн аби отримати ГБ і 100 хвилин на розмови в країнах ЄС. Дорожчі тарифи включають роумінг без доплати.

У тарифах «Київстару» роумінг доступний в таких пакетах, як “Ваш вибір” за ціною 175 грн. на місяць. Абоненти отримають 2,5 ГБ безкоштовного мобільного інтернету та 100 хвилин на дзвінки до європейських країн.

Мобільний оператор lifecell продовжив на 2023 рік дію акції “Гігабайти без кордонів” у 32 країнах. За умовами акції “українські” гігабайти з тарифних пакетів будуть доступні для використання за кордоном.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.