Як повернути гроші, якщо помилитись у номері картки під час переводу в Приватбанку та Ощадбанку

Досить часто в мережі описуються випадки, коли при переказі на картку користувачі допускають помилку у номері. Що ж робити в таких випадках? Експерти стверджують, що шансів повернути кошти майже немає, але вони є.

Якщо ви здійснювали переказ між картками одного банку, ви можете дізнатись хто отримав ваші кошти. Наприклад, зателефонувати на гарячу лінію та пояснити ситуацію, яка склалась. Працівники спочатку проведуть перевірку на шахрайство, а потім можу зв’язатись з клієнтом, якому ви помилково переказали кошти.

Значно складніше це буде зробити, якщо ви перевели кошти на карту іншого банку. Немає жодного сенсу звертатись на гарячу лінію вашого банку. В цьому випадку вам необхідно звернутись до банку, на картку якого ви перерахували помилково кошти. Складнощі полягають в тому, що отримувач може відмовитись повертати вам кошти. Навіть позов до суду не гарантує перемогу в даній справі, адже шанси нульові.

Загалом, можна повторно відправити незначну суму на даний рахунок, а в «Призначені платежу» пояснити ситуацію та попросити повернути кошти. Тому, декілька разів перевіряйте правильність номера карти, аби не потрапляти в такi халепи.

 

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.