Xiaomi представила розумний дверний замок із вбудованою камерою та дисплеєм

Xiaomi розширила лінійку фірмових пристроїв для розумного будинку, представивши новий замок дверей під назвою Smart Guardian Can See. Наступник Xiaomi Smart Door Lock M20, що вийшов раніше, оснащений камерою-очком і невеликим дисплеєм, який відображає картинку в режимі реального часу.

 

Замок Smart Guardian Can See відрізняється спрощеною конструкцією «все в одному» і на додаток до своїх можливостей має функцію дверного дзвінка. Його корпус виконаний із високоміцного сплаву, що забезпечує високу надійність конструкції. Крім того, залежно від орієнтації дверей, користувач зможе налаштувати положення ручки.

Новинка також зберегла низку функцій попередньої моделі. Так, в оновленому Smart Guardian Can See реалізовано кілька можливостей розблокування, включаючи відбиток пальця, одноразовий пароль, NFC, розблокування з мобільного телефону через Bluetooth та Homekit. Особисті дані, такі як відбитки пальців та паролі, зберігаються локально у зашифрованому сховищі, яке забезпечує захист від зломів.

На додаток до всього, Smart Guardian Can See має функцію віддаленого моніторингу. Вона сповістить користувача про надзвичайні ситуації, наприклад, якщо двері не зачинені або спроба злому. За заявою компанії, вісім батарей формату AA забезпечують до 10 місяців роботи пристрою, а порт Type-C може служити в ролі аварійного джерела живлення.

Роздрібна ціна Xiaomi Smart Guardian Can See поки не названа, проте очікується, що вона становитиме приблизно $290.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.