Xiaomi представила нову версію розумного дверного замку Smart Door Lock M20

Xiaomi анонсувала в Китаї новий замок дверей Smart Door Lock M20 – модель подається як топова і, судячи з усього, йде на зміну моделі з аналогічною назвою, випущеної минулого року. Продаж стартує 20 лютого, орієнтовна вартість – 290 доларів.

Новий Smart Door Lock M20 оснащений камерою на зовнішній частині та екраном – на внутрішній, він поєднує функції дверного дзвінка, при цьому люди, що знаходяться в квартирі, можуть спостерігати за тим, що відбувається перед дверима, в режимі реального часу.

Пристрій має міцну конструкцію, стійку до злому. Замок має безліч можливостей авторизації/відкриття дверей – за допомогою вбудованого сканера відбитків пальців, цифрового пароля через NFC або Bluetooth. Всі ці авторизації зберігаються у пам’яті самого замку, що підвищує стійкість до злому.

Фірмове програмне забезпечення дозволяє переглядати картинку з вбудованої камери в будь-який час – замок виконує своєрідну роль системи відеоспостереження. Також він може сигналізувати власникам житла про незачинені двері або, наприклад, про спробу злому.

Для живлення використовуються акумуляторні батареї типорозміру АА у кількості восьми штук, одного комплекту вистачає на 10 місяців. Є порт USB-C, через який можна підключити зовнішнє живлення у разі розряджання батарей. І, звичайно, у разі розрядки замок можна відкрити автоматично.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.