Київстар, Vodafone та lifecell значно підвищили тарифи: від 30 гривень і більше

Громадяни останнім часом простежили значне підвищення цін мобільними операторами. Українці обурені, адже вартість в середньому зросла на 60-100 гривень. Тому, актуальним залишається питання вигідних тарифів від мобільних операторів.

Наприклад, мобільний оператор Vodafone з лютого підвищив вартість тарифної лінійки SuperNet. Вартість SuperNet Start зросла зі 145 до 175 грн на місяць, SuperNet Unlim виріс у ціні на 60 грн – з 300 до 360 грн/місяць. Підвищення цін торкнулось й лінійки Joice: з 10 лютого вартість пакету становить 150 грн за перший місяць користування, а далі –  180 грн на місяць. Тариф JoicePro коштує 230 грн на місяць, а за найдорожчим є JoiceMax за 300 грн щомісяця.

Оператор Vodafone також підвищив вартість тарифів. Якщо раніше популярний тариф “Хендмейд” коштував 180 гривень, то зараз його ціна зросла до 220 грн/місяць. Незабаром подорожчають ціни на тариф “Вільний Лайф”: його ціна складатиме 325 грн.

«Київстар» із 1 лютого підняв вартість тарифів “Київстар ТВ” та “Всі разом”. Проте, оператор додав більше можливостей: за нову ціну абоненти отримають більше мобільного інтернету, хвилин, SMS-повідомлень та Суперсил. Залежно від обраного тарифу вартість місячного пакету послуг варіюватиметься від 300 до 450 грн. Перші три місяці після підключення вартість традиційно буде нижчою.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.