Бюджетний смартфон Xiaomi Redmi A2 за 100 доларів повністю розсекречено до анонсу

Напередодні європейського релізу смартфона Redmi A2 портал WinFuture опублікував докладні специфікації та прес-рендери пристрою. За наявними даними, модель буде цікава лаконічним дизайном, збалансованим залізом та доступною ціною.

Судячи з звіту журналістів, Redmi A2 отримає 6,52-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю 1600×720 пікселів. Його апаратна платформа включатиме процесор MediaTek Helio G36, 2 ГБ ОЗУ та флеш-накопичувач об’ємом 32 ГБ. При цьому гаджет обійдеться без сканера відбитків пальців – як альтернатива вендор імовірно запропонує функцію Face Unlock.

На тильній стороні гаджета розміститься подвійна камера з основним 8-мегапіксельним сенсором та датчиком глибини (2 Мп). Фронталка на 5 Мп, розташована в області краплеподібного вирізу вгорі центром дисплея, дозволить не тільки знімати селфі, але і записувати відео в роздільній здатності 1080p.

 

Серед інших характеристик Redmi A2 джерело відзначає акумулятор ємністю 5000 мАг (зарядка через порт micro-USB), 3,5-мм роз’єм для навушників, модулі Wi-Fi (2,4 ГГц) та Bluetooth 5.0, а також підтримку та двох SIM -Карт. Працює смартфон під керуванням Android 13 (Go Edition).

У продажу на ринку Німеччини Redmi A2 у чорному, синьому та зеленому корпусах з’явиться найближчими тижнями за ціною €96,99.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.