Офіційно представлена бездротова автомобільна зарядка Xiaomi 30W Wireless Car Charger

Ще однією новинкою Xiaomi став аксесуар для автомобілістів – бездротовий зарядний пристрій 30W Wireless Car Charger. Новинка оснащена активною системою охолодження, сумісною зі смартфонами різних брендів і дозволяє одночасно заряджати до трьох пристроїв завдяки наявності додаткових роз’ємів.

За заявою виробника, новинка потужністю 30 Вт заряджає Redmi K60 Pro з нуля до 50% лише за 30 хвилин, а також підтримує роботу з пристроями таких виробників, як Samsung, Apple та інших. Проте вендор попереджає, що через різницю в розташуванні індукційного елемента зарядити моделі Xiaomi Mi 10 Extreme Edition, 12S Ultra, а також iPhone 12 mini та iPhone 13 mini не вийде.

Крім того, Xiaomi 30W Wireless Car Charger має вбудований інфрачервоний датчик, а бічні затискачі, що висуваються на відстань до 81,5 мм, дозволяють надійно фіксувати смартфони навіть із великою діагоналлю дисплея. Ефективна «дальнобійність» котушки становить 4 мм, тому немає потреби знімати захисний чохол.

Для охолодження в новинці передбачено вбудований вентилятор, а також низку технологій для захисту від перегріву та короткого замикання. Крім того, компанія оснастила пристрій двома портами USB Type-A із сумарною вихідною потужністю до 46 Вт.

Вартість Xiaomi 30W Wireless Car Charger у Китаї складає $29.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.