Новий смартфон Realme може заряджатися від 0% до 100% за 10 хвилин

T Neo 5 — це телефон від китайської компанії Realme, операційна система андройд. Компанія Realme стверджує, що телефон має саму вилику швидкість заряджання з усіх телефонів, які коли-не будь випускалися. Згідно з GSMarena, заявлені швидкості становлять від 0 до 50 відсотків за чотири хвилини та від 0 до 100 відсотків до 10 хвилин. Це завдяки можливості швидкої зарядки на 240 Вт. У GT Neo 5 використовується літій-полімерний акумулятор ємністю 4600 мАг.

Як вперше помітило The Verge, Realme зробила телефонне оголошення та показала GT Neo 5 у четвер. В компанії також було анонсовано іншу версію телефону на 150 В, хоча обидва мають мати швидку зарядку. Також відомо, що версія смартфону з меншою потужністю буде мати батареєю на 5000 мАг.

Швидка зарядка потужністю 240 Вт звучить захоплююче, але вимагає настінного адаптера та товстого кабелю USB-C. GT Neo 5 не має бездротової зарядки, тому вам доведеться носити з собою великий блок розміром з цеглину, щоб скористатися перевагами швидкої зарядки. Також виникає питання про те, як швидко його екран із частотою 144 Гц і восьмиядерний процесор розряджають батарею під час звичайного використання.

Крім швидкої зарядки, телефон явно середнього класу. Він має три задні датчики: 50-мегапіксельний основний об’єктив, 8-мегапіксельний ультраширококутний об’єктив і 2-мегапіксельний макрооб’єктив. Виходячи зі специфікацій, показаних на GSMArena, компанія обіцяє, що смартфон зможе знімати в 4K і 1080p при 30 і 60 FPS.На сьогоднішній день смартфон доступний лише в Китаї. Ціна смартфону потужністю 240 Вт коштує близько 465 доларів, версія на 150 Вт від 350 до 380 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.