Офіційно представлений смартфон з міцним корпусом і вбудованим пауербанком Doogee V Max

Асортимент компанії DOOGEE поповнився новим смартфоном на всі випадки життя V Max. Він може похвалитися неймовірно міцним корпусом, акумулятором величезної ємності, продуктивним процесором, великим обсягом пам’яті та іншими важливими функціями. На честь старту продаж його можна придбати зі знижкою.

Смартфон виконаний у посиленому корпусі та захищений за стандартами IP68, IP69K та MIL-STD-810H. Це означає, що йому не страшні занурення у воду, пил, падіння, вібрація, перепади температури та інші види зовнішнього впливу, що дозволяє без побоювання брати апарат у похід, рибалку та інші місця, не призначені для крихких скляних смартфонів.

За автономність DOOGEE V Max відповідає акумулятор ємністю 22000 мАг. За словами виробника, власник може цілий тиждень користуватися смартфоном далеко від розетки, так що це відмінний апарат для тих, хто любить вибиратися на природу з наметом. Крім того, гаджет підтримує функцію зворотного заряджання, так що від нього можна підзарядити інші пристрої. Заявлено швидку зарядку потужністю 33 Вт.

 

DOOGEE V Max оснащується 6,58-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю Full HD+ (2408х1080) та частотою оновлення 120 Гц, що гарантує плавні анімації. За продуктивність відповідає 6-нанометровий процесор MediaTek Dimensity 1080, а завдяки 12 ГБ вбудованої оперативної пам’яті з можливістю віртуального розширення до 20 ГБ можна вільно зберігати на тлі безліч запущених програм та вкладок браузера. Для додатків, фотографій, музики та інших даних передбачений накопичувач на 256 ГБ, а якщо цього виявиться недостатньо, можна встановити карту microSD об’ємом до 2 ТБ. Працює смартфон під керуванням операційної системи Android 12.

Найчастіше захищені смартфони мають посередні камери, але не в цьому випадку. DOOGEE V Max отримав основну камеру на 108 Мп зі світлосильною оптикою f/1.8 з підтримкою професійного та нічного режимів зйомки. Крім того, він має 12-мегапіксельну ультраширококутну камеру з кутом огляду 130 градусів і можливістю зйомки в макрорежимі, а також окрему 20-мегапіксельну нічну камеру. Для деталізованих селфі передбачена фронталка на 32 Мп. Варто також відзначити можливість запису відео з роздільною здатністю 4K.

Серед важливих особливостей новинки уваги також заслуговують фронтальні стереодинаміки, модуль NFC для безконтактної оплати покупок, швидкий Wi-Fi 6 та точний дводіапазонний GPS.

З 14 лютого DOOGEE V Max можна придбати на майданчиках AliExpress та Doogeemall. До 17 лютого він доступний за спеціальною ціною – 11600 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.