Офіційно представлений смартфон realme 10 Pro 5G Coca-Cola: ціна та характеристики

Після низки чуток realme представила смартфон у стилі Coca-Cola – realme 10 Pro 5G Coca-Cola Editon. У компанії показали програмні та апаратні відмінності смартфона від звичайної версії, а також розкрили ціну новинки.

Головне нововведення спецверсії 10 Pro 5G – зовнішній вигляд. Рамка пофарбована в чорний колір, а задня панель на 70% перекрита «етикеткою» червоного кольору з неповним логотипом Coca-Cola та червоним обрамленням камер. Частина, що залишилася, покрита таким же матовим чорним кольором, як і бічна рамка.

Серед програмних нововведень виробник відзначив унікальні стилізовані іконки, шпалери та анімований ефект зарядки, що нагадує підвішену в невагомості кулю газування. Також є нововведення щодо звукових ефектів: звук камери тепер імітує відкриття пляшки, сигнал повідомлень — лопання бульбашок газування, а рінгтон повторює рекламну композицію Coca-Cola.

Крім того, смартфон отримав лімітовану комплектацію: коробка у нових кольорах, стікери, ключ лотка сім-карти у формі металевої пробки та фігурка кота realmeow. В іншому смартфон копіює характеристики базового realme 10 Pro: 120-герцевий дисплей діагоналлю 6,72 дюйми, 108-мегапіксельна камера та процесор Qualcomm Snapdragon 695.

Смартфон оцінили у $256, а продажі розпочнуться 14 лютого.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.