Створено додаток для підтримки зв’язку Київстар в умовах слабкого інтернету

IT-фахівці нашої країни створили унікальний додаток, якби буде підтримувати зв’язок в умовах слабкого інтернету. Перевага в тому, що додаток буде повністю безкоштовний. Він стане корисним людям, які змушені жити в умовах повномасштабної війни з російськими окупантами. Додаток має назву Dobre.app – “Добре – турбота про батьківщину”.

В додатку ви також зможете переглядати статус близької людини, та дізнаватись чи з нею все гаразд. Можна навіть створити список з користувачів для перегляду їхнього статусу. Зелений статус вказує на відсутність проблем, а червоний свідчить про небезпеку. Дізнавшись про проблеми, можна вийти на контакт та надати допомогу. Додаток можна завантажити за посиланням: https://dobreapp.com/#ua – встановлення та використання безкоштовні.

“Ми цінуємо свободу та самостійність, тому ви самостійно можете обирати інтервали перевірки вашого статусу безпеки. Якщо за фіксований час ви не оновили інформацію та пропустили повторні питання – всі контакти отримають повідомлення, що у вас виникли проблеми. Ми віримо, що автоматизована перевірка безпеки скоротить час, нерви і допоможе провести кілька хвилин розмови у спокої, адже ви вже знаєте основне – чи в безпеці важливі для вас люди”, – зазначено в описі додатку.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.