ПриватБанк розпочинає виплати грошової допомоги від чеської організації: як отримати

З початку війни українці мають змогу отримувати матеріальну допомогу від державних та міжнародних організацій. Цього разу виплати можна отримати від чеської гуманітарної організації «Людина в біді». Розмір допомоги становить 6600 грн, а виплачувати її буде ПриватБанк.

Отримати допомогу зможуть внутрішньо переміщені особі із зони бойових дій, громадяни, у яких пошкоджено або зруйновано житло, які проживають поряд з лінією фронту, а також українців, які надали притулок для ВПО. Допомога буде виплачувати протягом 3 місяців по 2200 грн, до липня поточного року. Таким чином, українці можуть одержати по 6600 грн. Кошти нарахують на карти, які зареєстровані у Міністерстві соціальної політики через платіжну систему PrivatMoney. Якщо у вас немає рахунку в даному банку, то ви отримаєте SMS з номером грошового переказу.

Виплати через платіжну систему PrivatMoney з контрольним номером можна отримати у банкоматі у відділенні ПриватБанку, Приват24, ТСО, або за телефоном підтримки клієнтів 3700 – на карту ПриватБанку.

Деталі можна дізнатись за телефоном гарячої лінії: 0 800 210 174. Також приймаються звернення на електронну адресу: hotline.ukr@peopleinneed.net.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.