Мобільний оператор повідомлятиме про відключення світла через SMS: як підключити

Мобільний оператор lifecell запустив нову безкоштовну та корисну послугу. Тепер абоненти зможуть отримувати SMS-повідомлення з попередженням про відключення світла. Можливість стала доступна завдяки співпраці оператора з постачальником електроенергії YASNO. Поки послуга зможуть скористатись мешканці Києва.

Отже, абоненти будуть отримувати безкоштовні SMS-повідомлення про час можливого відключення світла за своєю адресою, згідно з розкладом діючих графіків. Повідомлення будуть надходити навіть за відсутності Інтернету. Щоб підключити безкоштовну послугу, потрібно:

  • набрати з мобільного *277#
  • обрати опцію “Активувати”
  • ввести номер групи. Дізнатись, до якої групи належить ваша адреса, можна на сайті YASNO, або за номером *277#.

Оператор обіцяє, що абоненти будуть отримувати  SMS з номеру 277 за декілька хвилин до відключення. У разі екстреного відключення надійде повідомлення про те, що графіки не діють. Після закінчення екстрених відключень абоненти отримають повідомлення про повернення до графіків стабілізаційних відключень. Абоненти також зможуть змінити адресу для відслідковування. Для цього потрібно набрати комбінацію *277# та обрати опцію “Відключити”.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.