Додаток Дія буде заробляти гроші для українців

Міністр Цифрової трансофрмації Михайло Федоров, повідомив українцям скільки можна державі заробити на порталі «Дія». Зараз Міністертсво проводить переговори з іншими державами стосовно впровадження сервісу “Дія” закордоном.

Федоров стверджує, що в переговорах з Мінцифри з приводу впровадження сервісу беруть участь понад п’ять держав з Європи та Африки. Технології будуть передані їм у рамках дипломатії, в основу якої покладено принцип win-win. Таким чином, наша країна допоможе іншим державам з цифровим розвитком. Чиновник додав, що Україна може заробити гарні кошти на цьому проєкті та принести в бюджет кілька мільярдів гривень.

Це стане можливим завдяки включенню до предмета угоди з європейськими та африканськими державами разом із технологічним продуктом консалтингових послуг та експертизи. Минулого місяця в Давосі було проведено економічний форум. Голова американського агентства USAID повідомив Федорову про виділення 650 000 USD на створення аналогів мобільного апплету “Дія” в інших державах світу.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.