Київстар зробив одну з своїх популярних послуг безкоштовною

Компанії зв’язку часто роблять різні акції, щоб закликати користувачів користуватися їхніми послугами . У Київстар вирішили надати популярну послугу “STARKASA” своїм абонентам безкоштовно. Цю інформацію ви можете знайти на офіційному сайті компанії. STARKASA – це мобільний додаток для малого та середнього бізнесу.

Акцію буде тривати 3 місяця від 1 лютого до кінця квітня, користувачі торгових послуг користуватимуться послугою повністю безкоштовно.

Зважаючи на проблеми з електроенергією та необхідність придбання генераторів, сьогодні це нелегко для багатьох підприємств. Саме тому компанія «Київстар» вирішила таким чином підтримати малий і середній бізнес, надавши три місяці безкоштовного користування платформою STARKASA.

Також з 1 лютого комісія за платіжні картки Visa та інші платіжні системи, що працюють в Україні, знизиться до 1,4 %.При цьому платформа STARKASA дозволяє клієнтам використовувати платіжні термінали, мобільні каси та системи онлайн-замовлень навіть зі свого мобільного телефону.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.