Київстар роздає гроші власникам нових SIM-карт

Мобільний оператор «Київстар» роздає бонуси власникам нових SIM-карт. Мова йде про послугу “Онлайн дешевше”, яка діє до 31 березня 2023 року. Якщо ви купуєте новий стартовий пакет з 4G SIM-картою в онлайн-магазині мобільного оператора, ви зможете отримати від 80 до 145 грн бонусних коштів на мобільний рахунок. Сума бонусу буже залежати від обраного тарифного плану. За акцією абоненти можуть підключити тарифи “LOVE UA. На максимум”, “LOVE UA. Без меж” та “LOVE UA”.

Місячна абонплата по цим тарифам наразі складає від 130 до 275 грн. У пакет послуг “LOVE UA” входить 12 ГБ мобільного інтернету, 1200 хвилин на розмови та одна Суперсила на вибір. У пакеті “LOVE UA. На максимум” – безлім на розмови у мережі, 150 хвилин на розмови з іншими операторами, 15 ГБ інтернету й також одна Суперсила. У пакет послуг  “LOVE UA. Без меж” від Київстар входить безлім у мережі, безлімітний інтернет, 275 хвилин на інших операторів та одна Суперсила.

Отримані на рахунок бонуси можна витратити на сплату тарифу або купівлю додаткових гігабайтів або на інших послуг зв’язку. На сайті ви можете обрати один із 10 запропонованих номерів при оформленні. Необхідно буде вказати й дані для доставки. Перевага в тому, що вона є безкоштовною та здійснюється через Нову пошту або кур’єром. Через кілька днів нова картка прибуде за адресою, а абоненту на рахунок зарахується від 80 до 145 грн.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.