Смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra вже з’явився у магазині до офіційного анонса

Перевірений мережевий інформатор під ніком Ice Universe опублікував у Weibo кілька фотографій Samsung Galaxy S23 Ultra, який уже з’явився у магазині. Пізніше він опублікував фотографії всіх трьох смартфонів.

У якій країні було зроблено фотографії, не уточнюється. Нагадаємо, світова прем’єра нової лінійки смартфонів Samsung очікується 1 лютого, а в Китаї їх представлять лише 10 лютого.

Крім самого смартфона, який сфотографований в руках користувача у ввімкненому стані під різними кутами, в кадр потрапила табличка з основними характеристиками пристрою.

Раніше відома інформація підтвердилася: Samsung Galaxy S23 Ultra отримає 6,8-дюймовий екран роздільною здатністю QHD+ (3200 х 1800 пікселів), чотири камери з датчиками зображення роздільною здатністю 200, 12, 10 і 10 Мп, акумулятор ємністю 5000 S Pen у комплекті постачання.

Ice Universe першим точно розповів про новий тренд на смартфони з екранами-водоспадами, про чубчик в iPhone X, про новий дизайн iPhone 14 з вирізом Dynamic Island і про різні 200-мегапіксельні датчики зображення.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.