На смартфоні Xiaomi 13 запустили Genshin Impact у 4K

Автор YouTube-каналу Golden Reviewer вирішив оцінити ігровий потенціал нового флагмана Xiaomi 13 із процесором Snapdragon 8 Gen 2. Для цього він запустив на смартфоні Genshin Impact, підвищивши дозвіл за допомогою сторонніх утиліт до 4K.

Варто зазначити, що нещодавно на огляді Golden Reviewer мав старшу модель — Xiaomi 13 Pro. Апарат показав найкращий результат серед усіх протестованих блогером мобільних пристроїв у грі Genshin Impact, тому очікування від меншої версії з такими ж характеристиками були відповідними.

Нагадаємо, що у звичайному Xiaomi 13 встановлений екран з роздільною здатністю Full HD+. Використовуючи утиліту GLTools, блогер вручну збільшив дозвіл, у якому запускається Genshin Impact, на 300%, отримавши таким чином 4K. Зазначимо, що за умовчанням гра працює у 720p. Щоб смартфон міг упоратися із навантаженням, до нього підключили зовнішній подвійний кулер Nubia Red Magic.

Вже з початкового екрана завантаження гри можна помітити різницю в чіткості картинки між стандартним режимом 720p і при збільшенні роздільної здатності до 4K. У самій грі різниця також видно неозброєним оком.

Платою за більш точну картинку стала знижена частота оновлення кадрів. Так, Genshin Impact у роздільній здатності 4K на Xiaomi 13 з активним охолодженням працює із середньою частотою 29,3 fps, а під час динамічних сцен цей показник опускається до 20 fps. Втім, помітних ривків і підлагування все ж таки не виникає. Також варто розуміти, що в такому режимі зростає навантаження на акумулятор.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.