Українці можуть отримати грошову допомогу від організації Ukrainely: скільки можна отримати

Українці мають можливість отримати виплати ві ще однієї волонтерської організації Ukrainely. Сенс даного проєкту в тому, що люди з різних куточків світу перераховують кошти, а активісти потім допомагають нужденним. Цікавим є те, що донати приймаються виключно у криптовалюті. Можна зареєструватися як для перерахування донатів, так і для їх отримання. Після цього волонтери обробляють заявки та перераховують виплати тим українцям, яким вони особливо потрібні.

Отримати допомогу зможуть громадяни, які перебувають в Україні. Для цього потрібно заповнити анкету за адресою: ukrainely.com/apply/military. Розмір допомоги потрібно вказати самостійно. Однак не факт, що її нададуть у повному обсязі. Узгодити можуть частину суми. Пріоритетними категоріями є сім’ї із дітьми, переселенці, військовослужбовці, а також тероборона. Майте на увазі, що допомога буде виплачена лише один раз.

Після схвалення заявки на вашому банківську рахунку заразується переказ коштів у доларах за поточним курсом. Суму допомоги можуть поділити на кілька частин. Для реєстрації потрібно заповнити анкету, вказавши всі особисті дані: кількість дорослих та дітей, адресу сторінки в одній із соціальних мереж. Також слід повідомити, на які цілі потрібні гроші, прикріпити фото, уточнити потрібну суму та номер банківської картки.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.