Хто може отримати допомогу від 2200 до 6600 гривень у 2023 році

У новому році внутрішньо переміщені особи зможуть отримати допомогу від ООН та ЮНІСЕФ від 2200 до 6600 гривень у 2023 році. Допомога від ЮНІСЕФ також була призначена для багатодітних українських сімей, які постраждали від війни. Але подача заявок була припинена 14 серпня минулого року. Сім’ї мали змогу отримати виплати у розмірі 2200 гривень раз на місяць, але не більше ніж на п’ять осіб. Для цього потрібно було заповнити анкету на сайті ЮНІСЕФ.

“Це необхідно для обробки заявок та виплати сім’ям, які відповідають критеріям програми, подали заявки після 15 червня та ще не отримали допомогу”, – зазначили в організації.

Допомога від ООН також була впроваджена минулого року в областях, які приймають велику кількість переміщених осіб. Мова йде про Вінницьку, Дніпропетровську, Закарпатську, Львівську, Тернопільську, Хмельницьку, Чернівецьку, Івано-Франківську та Полтавську областей. Розмір допомоги становить 2220 гривень на кожного члена сім’ї. Підтримка ООН розрахована на три місяці. Таким чином, загалом за три місяці можна отримати 6660 гривень на одного члена сім’ї.

Наразі громадянами України подано понад 10 000 000 заявок, у зв’язку з чим тимчасово припиняється збір заявок на платформі єДопомога для детальної їх обробки та передачі на запит до міжнародних організацій для подальшої виплати”, – розповіли на платформі єДопомога.

Однак, незважаючи на те, що подали заявки, все ж таки зможуть отримати гроші в 2023 році.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.