Для iPhone випустили чохол з портом USB та змінними об’єктивами

Чохол бренду iPiX, покликаний розширити функціональність нових iPhone. Він об’єднує пауербанк, USB-хаб і навіть кріплення для змінних об’єктивів. Творці iPiX аксесуара показали його можливості у форматі відеоролика.

Чохол, який виконує, крім іншого, роль захисного бампера, призначений для iPhone 13/14 Pro та Pro Max. Усередині розташована АКБ із бездротовою зарядкою, яка, за заявою бренду, збільшує час автономної роботи iPhone на 60%. Крім того, акумулятор живить світлодіоди на фронтальній та тильній сторонах чохла, які використовуються як фотоспалах або ліхтарик, та включаються за допомогою окремої кнопки.

Крім того, в комплект входять змінні об’єктиви з фільтрами кольорів, що розширюють можливості мобільної зйомки. Передбачено конструкцією аксесуара та кріплення для штатива. А вбудований магніт дозволяє закріпити iPhone на холодильнику чи будь-якій іншій металевій поверхні.

 

Нарешті, чохол комплектується спеціальним адаптером із портами USB Type-A та HDMI, а також слотами для карток SD та microSD. За допомогою його iPhone можна підключити до монітора, а також організувати передачу файлів між смартфоном та цифровою камерою.

Ціна незвичайного чохла за умовами краудфандингу становить $149, перші поставки намічені на квітень 2023 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.