Київстар продовжив саму корисну послугу до кінця 2023 року

Мобільний оператор «Київстар» продовжив термін дії популярної послуги «Роумінг як вдома» до кінця 2023 року. Новиною поділився Олександр Галушко, керівник департаменту додаткових послуг та операторських відносин компанії.

“Незабаром ми з іноземними операторами повертаємося до комерційних основ співпраці. Але після тривалих переговорів нам вдалося домовитися про такі умови, щоб мільйони клієнтів компанії Київстар залишалися з українським зв’язком. “Роумінг як удома” працюватиме і наступного (2023) року у 27 країнах Європи. Я вдячний партнерам, які довго допомагали українцям бути на зв’язку, і пішли нам назустріч зараз”, – повідомив Галушко.

Отже, клієнти можуть й надалі користуватись  безлімітними дзвінки на номери в мережі. Користувачі деяких тарифних планів зможуть здійснювати дзвінки на телефонні номери інших операторів як українських, так і країни перебування. Безкоштовними залишуться й вхідні дзвінки. Для користування інтернетом надаються додаткові пакети мегабайтів у роумінгу, але пропозиція залежить від підключеного вами тарифу.

Водночас “Роумінг як удома” з 1 січня 2023 року перестав діяти в деяких застарілих тарифах компанії, тому абонентам радять підключити актуальний тариф, до пакету послуг якого входить роумінг.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.