Екран більше, ніж у Xiaomi Smart Band 7: Redmi Band 2 поступив у продаж

Китайська компанія Xiaomi розпочала продаж свого новітнього розумного браслета Redmi Band 2 за межами Китаю. На міжнародному ринку пристрій називається Redmi Smart Band 2.

Вже сьогодні його можна купити в Індонезії, а в Європі він очікується найближчим часом. В Індонезії рекомендований роздрібний становить менше 27 доларів. Для порівняння, у Китаї браслет оцінюється у 23 долари.

Що стосується Європи, то Redmi Band 2 вже з’явився в базі даних Декларації Відповідності в Італії. Проте точні терміни запуску та ціни наразі невідомі.

Як підкреслює виробник, екран Redmi Band 2 на 10,5% більше, ніж у Xiaomi Smart Band 7. Однак відзначимо, що якщо Xiaomi Smart Band 7 використовується панель AMOLED, то у новинки такої «розкоші» не спостерігається.

Серед характеристик Redmi Band 2 – 1,47-дюймовий РК-екран, роздільна здатність 172 x 320 пікселів, акумулятор ємністю 210 мА·год, час автономної роботи – до 14 днів, захист від води (5ATM), підтримка Bluetooth 5.1 BLE. Передбачено відстеження пульсу та насиченості крові киснем (SpO2), режимів сну, а також менструального циклу у жінок.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.