Представлені бездротові навушники у вигляді перлинних сережок

Компанія Nova Audio вирішила об’єднати ювелірну прикрасу з технологічним аксесуаром, створивши H1 Audio Earrings – бездротові навушники зі спрямованим звуком, приховані в товщі справжніх перлів. Гарнітура дуже відрізняється від усього, що представлено на ринку.

У Nova кажуть, що їхня технологія додає «шар звуку» до навколишнього середовища, водночас дозволяючи чути те, що відбувається навколо, — схожа технологія використовується і у відкритих TWS-навушниках Sony LinkBuds. Системи шумозаглушення у навушників немає, але, як запевняє виробник, як музика це не позначається.

H1 Audio Earrings забезпечують до 3,5 години відтворення музики або 2,5 години телефонних розмов з використанням чотирьох вбудованих мікрофонів. Чохол для зарядки, що входить в комплект, забезпечує до трьох повних зарядок, що в сумі дає близько 14 годин автономної роботи. На сережках також передбачена непомітна кнопка, яка дозволяє керувати відтворенням музики та телефонними дзвінками. Кожна сережка-навушник важить 7,7 грами.

 

Хоча в даний час функціональна прикраса є в Європі, Nova заявляє про плани виходу на інші ринки на початку цього року. Золоті та срібні варіанти навушників доступні за ціною $753 та $645 відповідно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.