Найдешевші тарифи від Київстар, Vodafone і Lifecell

Сучасне життя неможливе без мобільного зв’язку, але не кожен може платити високу ціну за зв’язок. Тому у Київстар, Vodafone і Lifecell є різні тарифи, як і дешеві, так і дорогі.

Виявляється, навіть за низькими тарифами ви можете розраховувати на постійні телефонні дзвінки, а також доступ до Інтернету та інші послуги від свого мобільного оператора.

Отже, зараз ми розглянемо найбюджетніші тарифи, які нам можуть запропонувати оператори мобільного зв’язку.

Київстар
У мобільного оператора Київстар є дуже вигідний тариф – Love UA . Окрім необмежених дзвінків у їхній мережі, тарифний план надає користувачам 15 ГБ мобільного Інтернету та 1200 хвилин у режимі розмови з іншими операторами та місцевими номерами.Вартість даного пакету всього 150 грн на місяць.

Vodafone
Оператор Vodafone пропонує своїм клієнтам бюджетний тариф SuperNet Turbo, який коштує 125 грн на 4 тижні. З цим тарифом ви отримуєте 800 хвилин для дзвінків на всі номери по Україні та необмежений доступ до Інтернету. Але у тарифу є обмеження: він працює не у всіх куточках України.

Lifecell
Мобільний оператор Lifecell пропонує тариф “Simply Life”, за нього ви будете платити 90 гривень за 4 тижні.У тариф входить: 8 Гб інтернет-даних та 300 хвилин дзвінків на номери всіх мобільних операторів України.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.