ПриватБанк став блокувати деяким українцям зняття готівки

Останнім часом багато українців стали скаржитись на те, що ПриватБанк почав блокувати деяким українцям зняття готівки. Наприклад, одна клієнток скаржиться, що банк заблокував зняття готівки з двох карток, якими вона користувалася. Парадокс в тому, що жінка перебуває за кордон, отже, кошти їй були вкрай необхідними для оренди житла.

“Цікаво, чому приватбанк блокує зняття готівки за кордоном. Я знімала з карти мами та мого хлопця гроші за допомогою гаманця на айфоні. Як їм заблокували картку на зняття за кордоном. Мало що ліміти на зняття, так ще й блокують. А як за житло платити у чужій країні? Чи ви думаєте, що за гривню можна оплатити?”, – скаржиться українка.

У фінансовій установі пояснили, що відповідно до умов банку, клієнти не мають права передавати особисті картки банку стороннім особам та повідомляти пін-коди, паролі від інтернет-банкінгу, а також одноразові паролі та іншу інформацію.

“У ситуації, якщо треті особи надали вам свої картки і паролі до них, банк має право обмежити дані картки та операції з них з міркувань безпеки, адже операції в такому випадку здійснюються не власником картки”, – пояснили в банку.

У фінансовій установі порадили, якщо власник картки бажає надати доступн іншим громадянам, то для цього модна оформити картку за довіреністю, яка буде видана на ім’я довіреної особи та прив’язана до рахунку довіреної особи.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.