Офіційно представлений смартфон для бідних Honor X7a

Ряди недорогих Android-смартфонів поповнилися новою моделлю Honor X7a. Серед головних особливостей апарата – LCD-екран з підвищеною частотою оновлення, акумулятор великої ємності, наявність роз’єму для навушників і можливість розширення вбудованої пам’яті.

Смартфон отримав 6,7-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю HD+ та частотою оновлення 90 Гц для відображення більш плавних анімацій. Крім того, екран має сертифікацію TÜV Rheinland, що свідчить про мінімальне навантаження на очі під час використання.

Honor X7a побудований на базі процесора MediaTek MT6765H (Helio G37) та оснащується 6 ГБ оперативної пам’яті разом із накопичувачем на 128 ГБ. Останній можна розширити microSD об’ємом до 1 ТБ. За автономність відповідає акумулятор ємністю 6000 мАг за допомогою швидкої зарядки потужністю 22,5 Вт. Працює смартфон під керуванням Magic UI 6.1 на базі Android 12.

На тильній стороні апарата знаходиться чотири камери: основна на 50 Мп, ультраширококутна на 8 Мп та пара 2-мегапіксельних для макрофотографій та портретних знімків. Для селфі та відеодзвінків в екран вбудовано 5-мегапіксельну фронтальну камеру. Смартфон підтримує 4G, у нього є роз’єм USB Type-C і 3,5-мм, а сканер відбитків пальців вбудований в кнопку включення.

У Китаї новинка оцінена приблизно у 118 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.