Офіційно представлений смартфон Nokia C12 для бідних: чистий Android та знімний акумулятор

Ряди недорогих смартфонів поповнилися новою моделлю Nokia C12. Серед головних особливостей пристрою можна виділити чисту версію Android, знімний акумулятор, що на сьогоднішній день рідкість, і класичний роз’єм для підключення навушників.

Nokia C12 оснащується 6,3-дюймовим екраном з роздільною здатністю 1600х720 пікселів, прикритим загартованим склом. На дисплеї є краплеподібний виріз під фронтальну камеру на 5 Мп, а на звороті смартфона знаходиться єдина 8-мегапіксельна камера з підтримкою HDR, портретного та нічного режиму зйомки.

За продуктивність відповідають восьмиядерний процесор Unisoc SC9863A та 2 ГБ оперативної пам’яті з можливістю віртуального розширення ще на 2 ГБ. Вбудований накопичувач на 64 ГБ можна збільшити рахунок microSD-карти. Як встановлена операційна система використовується Android 12 (Go Edition) без сторонніх надбудов. Користувач отримує практично той самий досвід, що і на пристроях Google.

 

У смартфоні встановлений акумулятор ємністю 3000 мАг, який можна самостійно замінити у разі потреби. Заряджається апарат через роз’єм micro-USB. Інші характеристики включають наявність 3,5-мм аудіороз’єму, FM-радіо та захист від бризок та пилу за стандартом IP52. Розміри пристрою становлять 160,6 х 74,3 х 8,75, а вага – 177,4 р.

Новинка представлена у темно-блакитному, вугільному та світло-м’ятному кольорах за ціною 119 євро.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.