Найкращі смартфони середнього класу для покупки на початку 2023 року

Найпопулярніша категорія на світовому ринку смартфонів – це моделі середнього класу. Завдяки хорошому співвідношенню ціни та якості вони продаються найкраще. Якщо ви теж при виборі нового смартфона схиляєтеся до моделей середньої цінової категорії, то спеціально для вас ми підготували добірку найкращих пропозицій цього класу. Забігаючи наперед скажемо, що в середньому ціновому сегменті лідирують такі китайські бренди, як Xiaomi, HONOR та OPPO, але також можна знайти хороші моделі від Samsung та Google.

 

Samsung Galaxy S21 FE


Випущений на початку 2022 року Samsung Galaxy S21 FE помітно подешевшав. За свої гроші він пропонує відмінний AMOLED-дисплей виробництва Samsung, гарні камери, високу продуктивність та тривалий час автономної роботи.

Xiaomi 11T Pro

Xiaomi 11T Pro — чудовий смартфон середнього класу у багатьох відношеннях і продовжує залишатися одним із найкращих у сегменті, незважаючи на випуск його наступника в особі Xiaomi 12T Pro. Тут і яскравий екран, і чудова продуктивність, і надшвидка зарядка, що разом робить його однією з найкращих пропозицій.

Google Pixel 6

Випущений у 2021 році Google Pixel 6 залишається актуальним, а завдяки зниженню цін ця флагманська модель перемістилася в середній клас. І в середньому ціновому діапазоні Pixel 6 пропонує найкращі камери. Крім того, цей смартфон можна рекомендувати всім, хто хоче першим отримувати усі оновлення Android.

 

OPPO Reno 8

За свої гроші OPPO Reno 8, випущений минулого року, пропонує першокласну якість камер та стильний дизайн. Загалом цей апарат можна назвати універсальним та максимально збалансованим.

Samsung Galaxy A53 5G

Це один з смартфонів корейського бренду, що найбільш продаються, перевершуючи за популярністю навіть флагманські моделі. У Samsung Galaxy A53 5G є дві особливості, яких немає у конкурентів: фірмовий інтерфейс користувача One UI і тривала програмна підтримка — смартфону покладено чотири великі оновлення Android і п’ять років оновлень безпеки.

HONOR 50


HONOR 50 – один із найпомітніших смартфонів HONOR після його відділення від Huawei в окремий бренд. Він поставляється з додатками та сервісами Google і оснащується приголомшливим OLED-дисплеєм з частотою оновлення зображення 120 Гц, потужним процесором та великим акумулятором з підтримкою швидкої 66-ватної зарядки.

Samsung Galaxy A33 5G

У Samsung є ще один представник серії Galaxy A – Galaxy A33 5G, який можна назвати одним із найкращих смартфонів у своєму класі. Серед його переваг – вищезгадана прошивка One UI, водонепроникний корпус, універсальні камери та чотири роки оновлень Android.

Redmi Note 10 Pro

Випущений у 2021 році Redmi Note 10 Pro досі має велику популярність. Причиною його успіху є AMOLED-дисплей з частотою оновлення зображення 120 Гц, основна 108-мегапіксельна камера і висока автономність.

OPPO Reno 7

OPPO Reno 7 з матовою задньою кришкою припаде до смаку тим, хто на одне з перших місць ставить дизайн. На окрему увагу заслуговує спецверсія оранжевого кольору з покриттям, що імітує штучну шкіру. У числі переваг смартфона – два дні роботи без підзарядки і чудовий інтерфейс ColorOS. Однак майте на увазі, що смартфон не підтримує роботу в мережах 5G.

Redmi Note 11

Цей смартфон отримав кілька покращень порівняно з попередником, зберігши при цьому колишню ціну. На особливу увагу заслуговує чудовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення зображення 90 Гц і збільшена автономність. Камери смартфона забезпечує адекватну якість зйомки. І всі переваги Redmi Note 11 переважують його недоліки, особливо враховуючи, що це найдешевший смартфон із сьогоднішньої добірки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.