Які три функції варто відключити на смартфоні, щоб зберегти заряд акумулятор

Є декілька причин чому ваш телефон не тримає довго заряд, це може бути пов’язано зі зношеністю батареї, або кількома функціями вашого смартфона, які приводять до швидкого розрядження гаджета.

Ми вам розкажемо про три функції, які краще вимкнути, щоб використовувати пристрій довше.

“Сканер оновлень”, якщо дана функція включена, то пристрій активно сканує простір в діапазоні 30 метрів і намагатиметься підключитися до інших пристроїв. У багатьох цей параметр вмикається автоматично. Цю функцію легко відключити, вибравши в меню пункт Google, потім – “Пристрій та обмін даними” та “Пристрої.

Ще дуже швидко розряджає вашу батарею захист від шкідливих програм. Google Play Protect включає автоматичні перевірки кілька разів на день. Це безглуздо, оскільки на сучасних телефонах за замовчуванням встановлено антивірусне програмне забезпечення. Цю функцію можна знайти в”Налаштуваннях” – у розділі “Стан захисту”. Щоб вимкнути його, просто зніміть галочки з пунктів «Використовувати Google Play для перевірки програм» та “Допомогти покращити захист”.

 

Автоматичне оновлення програм у фоновому режимі – третя функція, яка «розряджає» акумулятор смартфона. Цю опцію можна вимкнути в основних налаштуваннях, потрібно зайти в «Налаштування», вибрати розділ «Мережа та Інтернет» і “Економія трафіку”

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.