Сучасна портативна електростанція від AlphaESS: краща в Європі за помірну ціну

В Україні бренд AlphaESS тільки набирає популярності, але в Європі він вже 10 років відомий як топовий виробник накопичувачів енергії. Загалом компанія фокусується на електростанціях, які забезпечують безперебійним енергопостачанням великі підприємства, а також офіси та будинки.

У цій статті ми вам розповімо про портативну електростанцію AlphaESS Portable Power Station AP1000, так як вона рахується кращою в Європі.

Більшість українців керуються таким вибором при купівлі електростанції: ціна, місткість батареї, надійність. Всі ці параметри є у AlphaESS BlackBee 1000. Завдяки продуманій конструкції та оптимізованим параметрам, електростанція може використовуватися як звичайними користувачами в офісі або вдома, так і збройними силами в польових умовах.

Тепер поговоримо, що і скільки раз можна зарядити(адже це самий важливий параметр при виборі електростанції) :

  • Смартфон – до 60 повних зарядок;
  • Дрон – до 15 повних зарядок;
  • TV 60 Вт – робота до 13 годин;
  • Супутникова система Starlink – робота до 13 годин;
  • Сучасний стаціонарний холодильник – працює близько 12 годин.

Джерело живлення здійснюється від надійного акумулятора ємністю 1036 Вт-год. Навіть якщо ви використовуєте його постійно і повністю розряджаєте його, після тисячі циклів – це приблизно три роки щоденного використання – індикатор батареї не опуститься нижче 80 відсотків. Це 829 Вт·год.
Ця портативна електростанція потужністю 1 кВт / 1,036 кВт-год може підтримувати до 12 пристроїв одночасно, її легко переносити (11 кг) ось чому їй потрібно надати переваги при купівлі портативних електростанцій.

Ціна:

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.