Смартфон LeTV S1 Pro схожий на iPhone 14 Pro не вразив публіку

Смартфон LeTV S1 Pro, схожий на iPhone 14 Pro, став доступним для попереднього замовлення цього тижня. Покупці можуть забронювати телефон на 130 доларів.

Однак перші дані про попередні замовлення вказують на те, що бажаючих придбати пристрій виявилося вкрай мало. За перші пару днів на популярному майданчику Jingdong було оформлено лише 45 замовлень. Мобільний телефон LeEco S1 Pro оснащений однокристальною системою Unisoc Tiger T7510, 8 ГБ оперативною та 128 ГБ флеш-пам’яті, а також модемом для роботи в мережах п’ятого покоління.

6,5-дюймовий РК-екран роздільною здатністю 1600 х 720 пікселів має овальний виріз для фронтальної камери роздільною здатністю 5 Мп. Смартфон отримав копію Dynamic Island, інтерактивної області для різних повідомлень та згорнутих версій програм. У цій області відображається інформація про заряд батареї, підключені навушники, відтворення музики тощо.

Він отримав вбудовану велику батарею ємністю 5000 мА год і підтримує зарядку потужністю 10 Вт. Ззаду розташована лише одна камера роздільною здатністю 13 Мп. Телефон отримав бічний сканер відбитків пальців та підтримку сервісів Huawei HMS.

Продаж новинки в Китаї розпочнеться 18 січня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.