L’Oreal представила роботизовану помаду та кишеньковий принтер для брів

Компанія L’Oréal представила на виставці CES 2023 моторизований аплікатор HAPTA для губної помади для людей з обмеженою рухливістю рук. Ще однією незвичайною б’юті-новинкою став портативний принтер для друку брів залежно від побажань користувача.


Аплікатор використовує вбудовані інтелектуальні засоби управління і поставляється з насадками для збільшення діапазону маніпуляцій користувача. Самі магнітні насадки, з обертанням на 360 градусів і згинанням на 180 градусів. HAPTA оснащується вбудованим акумулятором, для заряджання якого потрібно близько трьох годин за підтримки близько години безперервного використання. У пристрій входить також губна помада у спеціальному футлярі, кардан на кріпленні та рукоятка.

L’Oréal мав ще один аплікатор для макіяжу Brow Magic, який допомагав людям домогтися індивідуального виду брів на основі їхніх рис обличчя. Система ґрунтується на технології Modiface AR — користувачі сканують своє обличчя за допомогою мобільного додатка на смартфоні та вибирають бажану форму, товщину та ефект, а програма дає рекомендації щодо мікроблейдингу, мікрошейдингу та філерів. Потім брова буквально друкується на шкірі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.