Як в Укрпошті безкоштовно отримати світлодіодні лампи через Дію

Мабуть, вже всі знають, що в країні з’явилась вигідна пропозиція обміняти п’ять ламп розжарювання на світлодіодні два типи цоколя Е27 та Е14. Дана послуга буде доступною у 6 областях країни, а зробити ви зможете це у відділеннях «Укрпошти» вже наприкінці цього місяця.

Дана послуга розпочне діяти у великих містах, де є найбільше споживання електроенергії. Для цього потрібно перейти до державного порталу «Дія» та оформити заявку на обмін. В ній необхідно вказати свої дані та обрати відділення, де буде зручно обміняти лампи. Далі людина збирає старі лампи та приносить їх в обране відділення.  Співробітник у відділенні «Укрпошти» в АРМ В3, вводить номер заявки, яку клієнт отримав у «Дії», та проводить обмін старих ламп на нові. Обмінювати лампи можна громадянам віком від 18 років, потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код та справні лампи розжарювання.

Якщо ви не маєте змоги подати заявку в державному порталі, ви зможете прийти до Укрпошти і за наявності ламп обміняти їх у відділенні. Обміняти ви зможете лише справні лампи розжарювання. Якщо людина вдома виявить, що лампи не працюють, їх можна замінити на інші діодні.

“Такий обмін можна зробити один раз, повертати несправні лампи потрібно в упаковці від виробника. Без упаковки обмін не здійснюється”.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.