Apple зняла новий фільм на iPhone 14 Pro

Напередодні китайського Нового року, що настане 22 січня, Apple представила новий фільм у рамках програми Shot on iPhone. Сюжет короткометражки розгортається в Китаї та розповідає про «дух наполегливості на шляху до своєї мети». Крім того, компанія опублікувала відео зі знімального майданчика, а також інтерв’ю з режисером “мобільного” кіно.

 

Фільм триває майже 18 хвилин і повністю знятий китайською мовою — втім, аудіодоріжка продубльована англійськими титрами, а сюжет картини не вимагає знання іноземних мов.

«Я сподіваюся, вам сподобається ця зворушлива історія, яка проливає світло на людство, показує силу наслідування своєї пристрасті і нагадує всім нам про те, що потрібно для подолання життєвих перешкод. Щасливого китайського нового року! Насолоджуйтесь!», – зазначив голова Apple Тім Кук, який опублікував фільм у соцмережі Weibo.

 

 

До святкової дати Apple також випустила спеціальну версію навушників AirPods Pro із зображенням кролика – символу 2023 року за китайським календарем. Новинка доступна в Китаї, Макао, Тайвані та Гонконгу. Водночас компанія представила путівник з тематичних подарунків.

 

Другий ролик демонструє процес зйомки фільму на iPhone 14 Pro, коментований режисером Пен Фей.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.