Київстар знизить з 11 січня тарифи для абонентів

Мобільний оператор «Київстар» знову порадував приємними умовами роумінгу, якими абоненти можуть скористатсь вже з 11 січня. З початку повномасштабної війни оператори намагаються надавати абонентам якісний зв’язок та швидко відновлювати інфраструктуру. Крім того, оператор пропонує доступні тарифи для українців, що перебувають за кордоном.

У цьому році українці можуть продовжувати користуватись послугою «Роумінг як вдома» у 27 країнах Європи. Крім того, оператору вдалось домовитись про послугу екзотичних країнах світу. У результаті з 11 січня 2023 року у 12 країнах роумінгові тарифи Київстар знизяться. Йдеться про такі напрямки, як: Маврикій, Мальдіви, Мадагаскар, Оман, Судан, Гайана, Ліберія, а також Ірак, Кабо-Верде, Кот-д’Івуар, Малі та Папуа-Нова Гвінея.

Стандартні тарифи на роумінг у цих країнах становитимуть 5 грн за хвилину розмови (пакет 5 хв/25 грн), 1 грн за мегабайт (пакет 50 Мб/50 грн) та 1 грн за SMS (пакет 25 SMS/25 грн).

Для бізнес-клієнтів послуги коштуватимуть: 4 грн за хвилину розмови (пакет 20 хв/80 грн), 0,4 грн за мегабайт (пакет 250 Мб/100 грн) та 1 грн за SMS (пакет 25 SMS/25 грн). Крім цього, для цих напрямків діятимуть умови “Ідеального роумінгу” – 2 грн за хвилину розмов та 0,2 грн за кожен мегабайт інтернету.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.