Oukitel abearl випустила зарядну станцію, яка стане у нагоді всім українцям

Батарея на 5,12 кВт-год. ​​миттєво запускається при перебоях з електроенергією, а заряджати її можна від сонячних панелей.

ABEARL планує свій перший запуск продукту з потужною портативною електростанцією 5 кВт-год і найвищою щільністю енергії. Електростанція має такі конкурентоспроможні функції, як велика місткість, велика вихідна потужність, універсальні вихідні порти та швидка зарядка.

 

Однак головною особливістю ABEARL P5000 є потужний акумулятор. Акумулятор пройшов ретельне тестування, і команді дослідників знадобилося чотири роки, щоб досягти прориву в підвищенні щільності енергії акумуляторів LiFePO4, а також підвищити рівень безпеки. Якщо говорити про акумуляторну систему, то P5000 використовує батареї LiFePO4, які можуть похвалитися 3500 життєвими циклами, що набагато вище, ніж середній показник по галузі (500 життєвих циклів). P5000 має передову систему BMS для покращеної безпеки та ефективності зарядки. Він підтримує три варіанти підзарядки,  розетки, сонячні панелі та навіс для автомобіля. Пристрій оснащений вбудованим режимом  UPS, який гарантує перемикання від мережі до батареї менш ніж за 10 мс і безпечний для використання з комп’ютерами та побутовими приладами.

Говорячи про акумуляторну систему, директор з досліджень і розробок компанії ABEARL, сказав: «Усі батареї пройшли серію суворих випробувань, як-от випробування на падіння, випробування при екстремально високих і низьких температурах, випробування циклу заряджання тощо. Ми повинні переконатися, що P5000 є найбезпечнішою електростанцією в історії»

ABEARL P5000 Power Station буде запущено на Kickstarter 6 січня 2023 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.