Як повернути гроші з знеструмленого банкомату Приватбанк

Багато громадян зустрічались з такою ситуацією, коли не вдавалось отримати своі кошти зі знеструмленого банкомату. Поки “Укренерго” не може відмовитись від практики стабілізаційних відключень у зв’язку з поточною ситуацією в країні. Тому, трапляються випадки, коли клієнти не можуть отримати свої кошти після того, як банкомат перестав працювати за відсутності світла. У Мінінтеграції пояснили, що в цьому випадку потрібно робити.

ПриватБанк порадив своїм клієнтами скористатися гарячою лінією. Для цього потрібно зателефонувати за номером 3 700. Співробітник кредитної організації попросить назвати адресу терміналу, його номер, суму і час здійснення транзакції. Слід мати на увазі, що гроші на картковий рахунок будуть зараховані лише після перевірки банкомату.

Ви також можете зняти свою готівку на касах в АЗС, в аптеках і супермаркетах. Просто придбайте товар та попрохайте касира зняти готівку. У рамках однієї транзакції можна зняти до 6 000 грн. Мінімальна сума переведення в готівку встановлена на рівні 500 грн.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.