Samsung офіційно представив самртфон Galaxy A14 5G: ціна і характеристики

Компанія Samsung представила свій перший смартфон у 2023 році. Ним став Galaxy A14 5G – модель із підтримкою мереж п’ятого покоління на базі процесора Exynos. Відмінні риси гаджета – “розігнаний” дисплей, акумулятор пристойної ємності та дизайн задньої панелі в дусі ще не представленого Galaxy S23.

Новинку оснастили 6,6-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 90 Гц. У краплеподібному вирізі екрана розташувалася фронталка на 13 Мп. До складу основної камери увійшли головний 50-мегапіксельний сенсор, а також датчик глибини та макромодуль (обидва на 2 Мп).

За продуктивність смартфона відповідає процесор Exynos 1330, обсяг оперативної пам’яті складає 4 або 6 ГБ у різних модифікаціях із накопичувачем на 64 або 128 ГБ. Гаджет також підтримує картки microSD об’ємом до 1 ТБ. Місткість акумулятора новинки – 5000 мАг, зарядка виробляється від 15-ватного блоку живлення. Працює апарат під керуванням прошивки One UI 5 на базі Android 13.

Смартфон надійде у продаж на європейський ринок у квітні 2023-го за ціною від €229 у чотирьох кольорах корпусу: чорному, світло-зеленому, темно-червоному та сріблястому.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.