Oukitel випустила зарядну станцію на 5,12 кВтг, яка стане у нагоді всім українцям

Компанія Oukitel у рамках свого суббренду Abearl презентувала портативну зарядну станцію P5000. Стверджується, що вона має не тільки величезний показник ємності, але й найвищу густину енергії в парі з великою вихідною потужністю.

В порівнянні з іншими подібними пристроями, Abearl P5000 ємністю 5,12 кВтг на 63% легше (важить всього 50 кг), а зручний дизайн у вигляді валізи з коліщатками спрощує транспортування. У складі новинки знаходяться акумулятори LiFePO4, які пройшли серію суворих випробувань, включаючи тест на падіння, перепади температур, цикли заряджання тощо. Заявлений термін служби батарей становить 3500 циклів, що значно вище, ніж середній показник у галузі.

Також в Abearl P5000 передбачена підтримка системи BMS, яка забезпечує підвищену безпеку та ефективність заряджання, і три варіанти поповнення енергії, включаючи розетки, сонячні батареї або автомобіль. Вбудований режим UPS гарантує перемикання з мережі на акумулятор менш ніж за 10 мс. Максимальна вихідна потужність станції становить 1800 Вт, що дозволяє підключати будь-які побутові прилади, включаючи холодильник та кондиціонер.

Abearl P5000 буде доступний на краудфандинговій платформі Kickstarter, починаючи з 6 січня 2023 року. Вартість пристрою поки що не названа.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.