ПриватБанк та Ощадбанк запустили нові послуги для українців: що змінилося

Так фінансові установи, як ПриватБанк та Ощадбанк повідомили клієнтам про нові послуги, якими можна скористатись в новому році. Навіть під час воєнного стану українські банки видають кредити та розстрочки клієнтам, нараховують кешбек, обмінюють валюту, тощо.

Напркилад, клієнти ПриватБанку матимуть змогу отримати кешбек за оплату поїздок у громадському транспорті. Для цього потрібно бути повнолітнім клієнтом банку. Щоб отримувати кешбек потрібно:

  • Зареєструватись на сторінці акції або у повідомленні, що надійшло до Приват24/на e-mail.
  • Оплачувати проїзд у громадському транспорті карткою ПриватБанку через QR-код.

Учасники акції отримають кешбек 50% вартості квитка за кожну поїздку, але не більше 250 грн на місяць (або 310,56 грн з урахуванням ПДФО).

А український банк Ощадбанк продовдує термін дії карток, який минув чи закінчиться найближчим часом. Це автоматична операція, де картки зможуть діяти до 31 травня 2023 року. Також банк розширив умови доступного кредитування за програмою “Доступні кредити 5-7-9%” для ФОП. Підприємці можуть отримати кредит без застави майна (такий кредит має бути забезпечений порукою). Скористатися таким кредитуванням можуть підприємці із 10 областей: Вінницької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької.

За умовами кредитування сума кредиту має становити до 500 тис. грн. Кредити видаються терміном від 6 до 12 місяців.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.