Як приховати текст у Телеграмі: найшвидший спосіб

2022 рік добігає кінця, а це означає, що можна підбивати перші підсумки. На наш погляд, найкращим месенджером та соціальною мережею можна без особливих роздумів проголосити Телеграм. Розробники регулярно додають цікаві фішки, деякі з них стають частиною платної передплати Premium, інші ж доступні всім користувачам. Однією з таких фішок є прихований текст. Зробити його досить легко, це абсолютно безкоштовно та не вимагає особливих навичок від користувача.

Все, що потрібно від користувача для створення прихованого тексту – виділити його і натиснути праву кнопку мишки, якщо ви використовуєте комп’ютер, або зробити довгий тап пальцем, якщо друкуєте зі смартфона.

У яких випадках такий прихований текст може стати в нагоді? Якщо ви підозрюєте, що людина читає ваші повідомлення з повідомлень на смартфоні, не відкриваючи діалог, але не хоче вам відповідати, ви можете надсилати йому приховані повідомлення. Для того, щоб прочитати їх, вашому співрозмовнику доведеться відкрити діалог і торкнутися повідомлення (клацнути мишкою або тапнути пальцем). Ви також можете вибрати інші способи форматування тексту.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.