Samsung вбудувала у холодильник 32-дюймовий розумний ТБ

За тиждень до початку виставки CES 2023 компанія Samsung анонсувала холодильник Bespoke Family Hub, однією з головних особливостей якого став вбудований у дверцята вертикальний екран. Він підтримує сервіси Google Фото і TikTok, клієнти IPTV і надає користувачеві ще кілька незвичайних можливостей.

Виробник не уточнив технологію виготовлення дисплея, але відомо, що він сенсорний, а фото можна зробити висновок, що співвідношення сторін збігається з таким на сучасних смартфонах. Samsung позиціонують холодильник як хаб для пристроїв розумного будинку.

За допомогою смарт-дисплея можна керувати кондиціонером, пилососом, духовкою та іншими розумними пристроями Samsung, а також замовляти продукти за допомогою сервісу Amazon Your Essentials.

 

 

Крім того, холодильник можна використовувати замість кухонного телевізора: він підтримує програму Samsung TV Plus, а також YouTube, TikTok та режим фоторамки з картинами відомих художників у програмі Samsung Bespoke Atelier. Детальні характеристики та ціну новинки виробник оголосить на CES 2023.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.